Förskollärare Asklunda Montessoriförskola

I oktober 2019 slog vi upp dörrarna till våra nya vackra lokaler och söker nu fler engagerade kollegor som vill vara med och utveckla Vellinges främsta förskola.

På Asklunda Montessoriförskola lägger vi stor vikt på vår miljö, utbildade pedagoger och ett trevligt bemötande. Vi satsar på hög personaltäthet och hög kvalité på verksamheten. Asklunda Montessoriförskola bedriver sin förskoleverksamhet i helt nya specialbyggda, ljusa lokaler i Norra Vellinge. Tillsammans med kommunens arkitekt har vi varit med och ritat både inne samt utemiljön. Vi har bland annat en gymnastiksal, ateljé samt flera klassrum där vi arbetar med montessorimaterialet och utvecklar det kollegiala lärandet. Vi är en förskola med 8 avdelningar uppdelad på yngre-och äldrebarnsavdelningar.

I vår unika miljö med barnet i centrum får du en möjlighet att utveckla både dig själv, arbetslaget samt barngruppen. Vi är en nytänkande Montessoriförskola som lägger stor vikt vid rörelse och skapande samt montessoripedagogiken och läroplanen, Lpfö98/18. Arbetsmiljön är en viktig faktor för oss och en av våra styrkor är att vi har en synlig och närvarande rektor.

Vi erbjuder dig:

  • Planeringstid
  • 4 utvecklingsdagar/år
  • Arbetskläder
  • Pedagogiska måltider
  • Friskvårdsbidrag
  • Montessoriutbildning
  • Samt andra trevliga aktiviteter

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Som person är du positiv, trygg och stabil med ett starkt fokus på barnet i centrum.

Du ska vara flexibel, driven, nytänkande och vara utvecklingsinriktad på vad forskning säger om förskolan idag. Du har lätt för att samarbeta och gillar utmaningar i ständig förbättring och utveckling. Ditt bemötande skall vara ödmjukt, öppet och professionellt mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du ska givetvis vara intresserad av att arbeta med Montessoripedagogiken samt ha ett positivt tänk och engagemang.

Eftersom vi arbetar med digitala verktyg och dokumentation behöver du ha god digital kompetens.

 

Ansökan

 Sista ansökan den 30 november 2019

Välkommen med din ansökan med meritförteckning samt angivande av löneanspråk.

Ansökan skickas till susanna@asklundamontessori.se

 

Övrigt:

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader.

Tillträde 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktpersoner:

Bitr. Rektor Eva Kellheim eva.k@asklundamontessori.se

Administratör Susanna Rasmussen susanna@asklundamontessori.se